Regizorul american Oliver Stone a fost arestat vineri seara, pe Sunset Boulevard din Beverly Hills, pentru ca a condus in stare de ebrietate si avea droguri asupra sa, dar a fost eliberat sambata dimineata in schimbul unei cautiuni de 15.000 de dolari, transmite CNN. Cineastul, care si-a lansat cel mai recent film, "Alexander", in noiembrie anul trecut, avea "simptomele unui om beat", in momentul in care a fost oprit de politisti pe celebrul bulevard hollywoodian, a declarat politia intr-un comunicat.

De asemenea, la perchezitionarea Mercedesului regizorului, politistii au gasit o substanta interzisa, insa nu s-a precizat ce anume. In varsta de 58 de ani, Oliver Stone este renumit pentru filme precum "JFK", "Platoon", care i-a adus un Oscar, si "Born on the Fourth of July".Asaltat de reporteri la iesirea din sediul Politiei, Stone a refuzat sa faca vreun comentariu despre noaptea petrecuta la inchisoare.

Se pare ca nu este prima data cand renumitul regizor are probleme cu justitia americana. In anul 1999, el a mai fost arestat, fiind acuzat de aceleasi infractiuni: alcool si droguri. Atunci, in urma unei intelegeri cu judecatorul, Oliver Stone s-a internat intr-o clinica de reabilitare.Oliver Stone este veteren de razboi, el luptand in Vietnam alaturi de mii de soldati americani. Este un personaj de la Hollywood pe cat de faimos, pe atat de controversat. Filmele sale au aproape intotdeauna subiecte incitante, care pun pe jar criticii de film si cinefilii din intreaga lume - "JFK", "Nixon" sau "The Doors".

A lucrat ca producator, scenarist si actor. Stone s-a nascut la New York, la data de 15 septembrie 1946, si a fost pasionat de filme inca de cand era mic. In 1967 s-a inrolat in armata, iar in timpul razoiului din Vietnam a primit doua medalii pentru meritele sale.Dupa terminarea razboiului, si-a continuat studiile si a fost elevul lui Martin Scorsese, care preda la Universitatea New York.Primul sau film, din 1974, a fost "Seizure", iar cu cel de-al doilea film realizat patru ani mai tarziu, "Midnight Express", a castigat primul sau Oscar, la categoria "cel mai bun scenariu adaptat".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.