Iubita lui Keo s-a trezit, fara sa vrea, implicata intr-un scandal de inselaciune, ai carui protagonisti sunt Sandel Balan si Daniel Serdaru alias Lost Angel. In ciuda relatiei reci pe care o are cu tatal ei, Andreea recunoaste ca ii face reclama acestuia ori de cate ori are ocazie, dar ca nu este la curent cu afacerile lui.
Artista este indignata de acuzatiile aduse tatalui ei de catre Lost Angel, chiar daca ea i-a facilitat acestuia, indirect, legatura cu Sandel Balan. In editia de ieri a ziarului Cancan, tanarul povestea cum tatal Andreei l-a pacalit sa-i cumpere piese, promitandu-i, in schimb, ca ii va face rost de concerte si de invitatii la emisiuni tv.

"Nu stiu ce face tatal meu si nici el nu stie ce fac eu. Vorbim foarte rar. Nu am nicio legatura cu afacerile lui. Nu stiu ce castiga, cat castiga. Acest individ ar trebui, totusi, sa aiba grija ce declara pentru ca nicaieri in showbiz un compozitor nu trebuie sa asigure si concerte" , ne-a declarat Andreea Balan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.