Adrian Copilul Minune este iute la manie, iar atunci cand il supara cineva se gandeste sa-i traga cu pistolul o bila in piept, drept pedeapsa.

Cel mai elocvent exemplu este momentul in care cineva a incercat sa-i fure masina manelistului. Iar pentru acest lucru, desi furtul nu s-a produs, Adrian Simionescu, pe numele sau de scena Copilul Minune, a cerut voie unui personaj din lumea interlopa sa pedeapseasca tentativa si pe cel care intentionase asta.

Intr-o discutie telefonica purtata cu Silviu Dudita, zis Fluturica, un individ aflat in prezent dupa gratii, Copilul Minune il intreaba pe acesta daca se mai afla impreuna cu Ionut, cel care a vrut sa-i fure autoturismul. "Sa moara familia mea. L-am intrebat daca pot sa-l bag pe om in ghips.

Mie nu-mi trebuie smecheri, ca sa platesc lumea? sa-l bage pe asta in ghips! Eu ii trag o bila in piept de sufera toata viata lui", spune Copilul Minune in discutia cu Fluturica, care a fost interceptata de procurori.

La finalul conversatiei, manelistul i-a facut o dedicatie interlopului si i-a fredonat cateva versuri din melodia "Jumatate tu, jumatate eu".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.