Ea este chiar Irina Schrotter. Are bani, masini, glorie, festival de moda la Iasi, loc intre creatorii de moda. Si totusi, ce imbold launtric o aduce saptaminal de la Iasi pina la Bucuresti spre a realiza emisiunea "Cu Irina la cafea", pe TVR 1?

De ce?

In Romania, despre moda, lifestyle, vedete, mondenitati sint multe lucruri interesante de comentat, atit pentru telespectatori, cit si pentru mine ca moderator.

De ce?

A face o emisiune in direct nu e o mare filosofie, precum doresc unii a lasa sa se inteleaga. Foarte importanta este echipa.

De ce?

Industria textila si designul vestimentar au nevoie de un vector atit de imagine, cit si de opinie. Realizarea Nu cred ca in viata poti sa te realizezi pe toate planurile. Dar daca esti cinstit, muncitor, perseverent si iti asumi riscuri, ai sanse sa te realizezi.

Anonimat

Sa-ti vezi de treaba fara a te bate cu pumnul in piept pentru orice ai facut sau nu. Sa nu raspunzi oricarei invitatii doar pentru a fi vazut. Sa nu emiti judecati despre altii si sa nu te intereseze viata altcuiva. Cred ca va veni si vremea acestor anonimi de bun-simt, pentru ca s-a saturat toata lumea de tupeu, minciuna, proasta crestere si nesimtire.

Carti

La 11 ani, ’’Defaimarea lui Paganini’’. La 40 de ani, ’’Vietile mortilor’’.

Prieteni

Imi aleg prost prietenii, cred prea mult in oameni. Ma gindesc prea mult la binele celor din jurul meu si prea putin la binele meu.
Istoria fustelor

Nu port decit pantaloni.

Omul viitorului

Foarte bine pregatit profesional (ultraspecializat), vorbitor fluent de engleza, muncitor, devotat, tenace, corect. Nu vor mai avea loc impostorii in acea lume!

Tradari

Nu m-am tradat decit pe mine. Nu am gresit niciodata prima. Nu am amestecat niciodata lucrurile. Am incercat sa nu fac niciodata rau. Nu am actionat niciodata spre binele meu personal exclusiv (intotdeauna au contat ceilalti din viata mea - copil, sot, mama, tata mai mult decit mine).

Invidia

Nu invidiez pe nimeni, slava Domnului!

Sinucidere

Mie viata mi-a demonstrat ca tot raul e spre bine, ca cineva, acolo sus, ma iubeste, ca norocul ti-l faci singur. Nu trebuie decit sa te bucuri ca ai deschis ochii si ai inceput o noua zi, cu sanatate... restul nu conteaza atit de mult.

Ierarhia Irinei

Copilul - punct.

Ce are de la mama si tata

Mama - bunatate, bucurie de a fi inconjurat de prieteni. Tata - corectitudine, curaj de a lua viata in piept si de a merge tot timpul inainte.

Puterea

Exista - doar Dumnezeu o are! In rest... sintem toti egali... ne nastem si murim... care-i diferenta dintre noi? Unde e puterea mea pe Pamint?

Banii

Importanti si cind ii ai, si cind nu-i ai. Niciodata nu-ti ajung (oriciti ai avea)... Tot timpul exista cineva care are mai mult.... Sigur e ca banii n-aduc fericirea!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.