La cei 31 de ani ai sai, Victoria Beckham, fosta componenta a trupei Spice Girls, a reusit sa revina din nou in atentia opiniei publice britanice cu o serie de fotografii nud. Echipata doar cu o pereche de pantofi Jimmy Choo si cu cateva exorbitante bijuterii Cartier, Posh a reusit un pictorial de senzatie, care a distras atentia fanilor de la recentul scandal iscat de declaratiile fostei dadace a familiei Beckham.

Desi fotografii se asteptau sa aiba ceva de lucru la retusarea corpului lui Posh, aflat totusi la a treia nastere, dupa aducerea pe lume in februarie a celui de-al treilea baiat al cuplului, Cruz, realitatea a fost ca Victoria arata neasteptat de bine. Culmea este ca pentru ea e prima oara cand pozeaza complet goala. Pozele doamnei Beckham se vor alatura celor ale altor celebritati mondiale, inclusiv Kate Moss, Rachel Hunter si fosta colega a lui Posh Geri Halliwell. Pictorialele vor compune un album foto in serie limitata, ale carui fonduri din vanzari vor fi donate unei fundatii caritabile patronate de Elton John.

Spice Girls se reuneste pentru un concert

Fostele membre ale trupei Spice Girls se vor reuni pentru concertul Live 8, care va avea loc la 2 iulie, au declarat surse din cadrul industriei muzicale, citate de cotidianul "The Telegraph". Concertul, care va dura cel putin 16 ore, are ca scop sa exercite presiuni asupra liderilor celor mai bogate tari din lume in vederea diminuarii datoriilor statelor din lumea a treia, in special ale celor din Africa.

Live 8 ar reprezenta prima ocazie cand Geri Halliwell, Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown si Melanie Chisholm s-ar reuni pe scena dupa 1998, cand Halliwell a parasit grupul. Purtatorul de cuvant al Victoriei a refuzat sa comenteze planurile privind aceasta reunire a grupului, insa a adaugat ca cele cinci foste componente ale formatiei tin in continuare legatura.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.