De data asta este oficial, cel mai bine platit topmodel din lume a acceptat in acest weekend la Los Angeles propunerea starului de fotbal american, Tom Brady, de a-i fi sotie. Astfel, Gisele a dezamagit mii de fani din intreaga lume, relateaza People

Pentru a se asigura ca nu va fi refuzat, sportivul in varsta de 31 de ani a procedat ca la carte: a ingenuncheat in fata frumoasei brazilience, in varsta de 28 de ani, oferindu-i un inel cu diamant solitar.

Gisele a fost nevoita sa accepte pe loc, potrivit declaratiilor unei surse apropiate.

Bundchen si Brady sunt impreuna din decembrie 2006, la doar cateva saptamani dupa ce jucatorul american tocmai incheiase o relatie de trei ani cu actrita Bridget Moynahan. A urmat ca la cateva luni de relatie cu Gisele, sa afle ca fosta iubita a ramas insarcinata, aceasta dand nastere unui baietel in august 2007.

Cei doi si-au continuat insa relatia iar in prezent il viziteaza pe cel mic impreuna.

Planuri de nunta sunt deja discutate, iar Gisele si Tom au de ales intre a sarbatori cu un eveniment grandios in lumea modei sau prin intermediul unei ceremonii intime in Costa Rica, unde modelul detine o casa.

Inainte sa iasa cu Brady, Gisele a fost “vanata” de presa ca urmare a unei legaturi tumultoase cu Leonardo Di Caprio. Dupa mai multe certuri si impacari, cei doi s-au despartit definitiv in 2005.
Porivit revistei Forbes, Gisele a castigat in 2007 17.5 milioane de lire sterline.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.