Spaniolul Andres Velencoso, de profesie model, este noul barbat din viata cantaretei, a carui asemanare cu fostul iubit al acesteia, actorul francez Olivier Martinez, a starnit curiozitatea presei.
Kylie si aratosul model se bucura in prezent de un tur romantic al Europei. Dupa Paris si Chamonix, Franta, cei doi au ajuns si in Spania, unde locuieste familia modelului. Moment prielnic pentru zvonuri potrivit carora Andres o va prezenta pe Kylie celor dragi.

Australianca in varsta de 40 de ani a fost surprinsa la bratul mai tanarului iubit, cu zece ani, intr-o forma de zile mari, degajata si fericita. Cei doi indragostiti au demonstrat ca au ochi doar unul pentru celalalt, in timpul unei plimbari romantice in Barcelona.

Kylie si Andres au fost surprinsi impreuna pentru prima oara in urma cu trei luni, la o petrecere in Paris. Inca de atunci s-au afisat in ipostaze intime, desi chiar cu ocazia acelui eveniment s-au cunoscut. A urmat ca cei doi sa fie vazuti sarutandu-se cu pasiune, pe durata unei vacante de ski in Chamonix.

Insa ceea ce a atras atentia este faptul ca Velencoso “indura” o asemanare izbitoare cu fostul iubit al lui Kylie, actorul francez Olivier Martinez (foto).

Inalt, brunet si aratos, singura diferenta dintre cei doi este ca Andres este cu 12 ani mai mic decat cunoscutul actor.

In rest, modelul declara ca este o persoana normala. Sincer, cinstit, dar si un pic egoist, Andres marturiseste ca nu este afectat de faima, iar in ciuda look-ului de model, prietenii il readuc mereu cu picioarele pe pamant.

Tatal sau, patron de restaurant, si surorile mai mici, Sylvia si Sonia, locuiesc in statiunea Tossa de Mar, iar mama sa a murit in urma cu sapte ani.

“Mama mea ar fi fost foarte mandra de mine daca ar mai fi trait. Ea m-a convins sa dau o sansa carierei in moda, a declarat acesta pentru revista Hello.

Tatal lui Andres nu a fost la fel de incantat de ideea lui fiului sau, temandu-se ca va renunta la studii pentru o astfel de cariera. Andres vorbeste spanioala, catalana, engleza si italiana. Desi este mandru de Andres, tatal si-ar fi dorit ca acesta sa continue afacerea familiei.


In ceea ce priveste relatiile, Andres a dezvaluit ca isi doreste un partener de viata alaturi si ca nu este adeptul legaturilor la distanta. Astfel se explica si faptul ca cei doi calatoresc impreuna.

Click aici pentru poze cu noul iubit al cantaretei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.