Sambata, 24 ianuarie, restaurantul Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste un an de la deschidere, motiv pentru care se organizeaza o petrecere aniversara avandu-l ca invitat special John Lawton (ex-vocalist Uriah Heep).
Fostul vocalist al trupelor Uriah Heep si Lucifer’s Friend va canta pentru prima data in Romania si va interpreta atat piese din repertoriul Uriah Heep, cat si de pe albumele proprii. Evenimentul care va incepe la ora 20:00 se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica, la petrecere fiind asteptati toti cei ce doresc sa sarbatoreasca alaturi de Hard Rock Cafe.

Cel mai mare restaurant Hard Rock Cafe din Europa a fost inaugurat in urma cu un an la Bucuresti, fiind cel de-al 144-lea restaurant al retelei internationale. “Hard Rock Cafe este un proiect facut cu foarte mult suflet. A fost mult asteptat in Romania, astfel ca deschiderea restaurantului a reprezentat o mare bucurie pentru iubitorii de muzica rock si nu numai”, a declarat Nina Borcila, General Manager Hard Rock Cafe Bucuresti.

Pe parcursul primului an de activitate, pe scena Hard Rock Cafe au sustinut concerte mari nume ale muzicii romanesti si internationale, printre care: Holograf, Iris, John Hammond, New Model Army, Louisiana Red, etc. Seria evenimentelor live va continua si in 2009, Hard Rock Cafe gazduind in luna februarie a acestui an concertul trupei The Rasmus.

Hard Rock Cafe a obtinut anul trecut trei premii acordate de revistele de specialitate pentru “Cel mai bun restaurant nou deschis” pe piata romaneasca, precum si “Premiul de popularitate” in cadrul galei Eating&Drinking Awards organizate de revista TimeOut Bucuresti. Pentru anul in curs Hard Rock Cafe Bucuresti are noi proiecte: “Le multumim celor care au fost alaturi de noi in acest an plin de evenimente. Pentru pentru cei care vor alege sa se distreze in spiritul Hard Rock Cafe si in 2009 pregatim o campanie fara precedent pe segmentul HoReCa, in cadrul careia vom gazdui dezbateri live, workshop-uri si multe alte surprize”, a continuat Nina Borcila.

Cu peste 150 de restaurante, hoteluri si casino-uri in 48 de tari, Hard Rock International este unul dintre cele mai cunoscute branduri internationale din lume. Pornind de la chitara lui Eric Clapton, Hard Rock a ajuns detinatorul celei mai marii colectii de memorabilia, in locatiile sale fiind expuse peste 70.000 de obiecte donate de marile legende ale muzicii internationale. Hard Rock este de asemenea celebru pentru linia sa vestimentara si accesoriile de colectie pe care le comercializeaza, cat si pentru concertele live pe care le gazduieste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.