Membrii colegiului electoral al Academiei Americane de Film au incheiat, luni, depunerea voturilor pentru desemnarea nominalizarilor la Oscarurile de anul acesta, lista candidatilor la premii urmand sa fie facuta publica pe 22 ianuarie.
Nominalizarile vor fi anuntate la sediul academiei, aflat in cartierul Beverly Hills din Los Angeles, dupa care va incepe procesul de votare a castigatorilor, relateaza NewsIn. Practic, cei 5.810 membri ai colegiului electoral vor opta pentru cate un candidat la fiecare dintre cele 24 de categorii ale premiilor, urmand ca nominalizarile care vor aduna cele mai multe voturi sa fie declarate castigatoare.

Gala premiilor Oscar, ajunsa anul acesta la cea de-a 81-a editie, va avea loc pe 22 februarie, la teatrul Kodak, o sala de spectacol cu 3.400 de locuri, aflata tot in Los Angeles, la Hollywood.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.