Dupa ce a pierdut trenul spre un transfer in Rusia, dinamovistul nu o duce prea bine nici pe plan personal. Mijlocasul cainilor a ramas din nou singur la inceput de an de cand a ales sa puna punct relatiei cu Diana din Oltenita, imediat dupa ce a petrecut sarbatorile alaturi de o experta de videochat. Joia trecuta, la Cuando, "Ropo" a comis-o din nou.

"Ropo" nu a stat mult pe ganduri si joia trecuta a dat o fuga la Cuando, alaturi de Pulhac, pentru a uita de fosta sa iubita. Fotbalistii au refuzat sa ia loc la o masa si s-au asezat strategic pe scaunele de la bar care dadeau fix spre toaleta fetelor.

Aici, Ropotan nu a iertat nicio domnisoara neinsotita care a trecut pe langa el, fara sa o abordeze. La un moment dat, o fata a raspuns pozitiv avansurilor venite dinspre Ropotan si a sarit de gatul dinamovistului. Tanara, pe nume Ana, din Buzau, a dat semne de slabiciune pentru cateva momente in timp ce flirta cu sportivul si, deodata, i s-a facut rau.

Cum nu a mai ajuns pana la toaleta, noua achizitie a fotbalistului a vomat chiar langa bar. Apoi, dupa o vizita scurta la baie, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, Alina a sarit in bratele lui Adrian si l-a sarutat cu foc.

Ropotan nu intelegea dupa pupicul primit cu atata patos de ce toata lumea din jurul sau isi dadea coate si zambea la el. Mai mult, la ora 04.30 "Ropo" a parasit clubul impreuna cu noua sa cucerire.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.