La mai bine de un an de la disparitia avocatei Elodia Ghinescu, patronul postului de televiziune OTV Dan Diaconescu, si colegul sau de platou Petrica Gheorghe au fost asteptati ieri incepand cu ora 12.00 la sediul DIICOT Brasov.
Acestia au fost citati cu mandat de aducere ca martori in dosarul in care politistul Cristian Cioaca a fost acuzat de violarea corespondentei Elodiei Ghinescu.

Surse din cadrul anchetatorilor ne-au declarat ca jurnalistul Dan Diaconescu a trimis la sediul DIICOT o notificare prin care specifica ca nu se poate prezenta la audieri, deoarece are probleme de sanatate, in urma unui incident petrecut in emisiunea pe care o prezenta in direct duminica-seara.

Oamenii legii vor sa afle in ce masura Diaconescu l-a pus in legatura pe hackerul din Ploiesti Marius Nitu cu Cioaca.

La audierile de ieri trebuia sa participe si avocatul lui Cristian Cioaca, Florentin Sorescu. Patronul postului de televiziune OTV si colegul sau de platou Petrica Gheorghe au fost asteptati ieri la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Brasov, unde au fost citati cu mandat de aducere ca martori in dosarul in care sotul avocatei disparute este acuzat de violarea corespondentei Elodiei Ghinescu.

Procurorii au hotarat audierea celor doi, dupa ce au vizionat inregistrarea emisiunii in care ploiesteanul Marius Nitu a intrat in direct si a declarat ca poate sparge mailul avocatei disparute. Mai mult decât atât, anchetatorii vor sa afle in ce masura omul de televiziune l-a pus in legatura pe Cristian Cioaca cu hackerul Marius Nitu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.