Invitat sa cante in cadrul unui concert ce va avea loc in Chicago, Mihai Traistariu va decola in curand spre Statele Unite.

Cum artistul nu pleaca nicaieri fara iubita sa, Ioana il va insoti si de data aceasta.
PR dixit:

“Pe 20 ianuarie Mihai Traistariu isi va lua zborul spre America. Inca din luna decembrie 2008 artistul a primit invitatia de a canta intr-un concert-maraton , intitulat " Save Africa's Children ", concert ce va avea drept scop strangerea de fonduri pentru copiii bolnavi din Africa. Evenimentul va tine 3 zile si va fi transmis in toata America de postul de televiziune Fox Tv. Spectacolele vor incepe in fiecare zi la pranz , la ora 12.00 si se vor incheia la 3.00 noaptea. Pentru acest scop umanitar s-au mobilizat aproape toate tarile din lume. Din fiecare tara a fost ales un artist, care sa concerteze pe scena din Chicago. Mihai Traistariu a fost ales de reprezentantii televiziunii FOX TV sa reprezinte Romania.

Mihai Traistariu a mai calcat o data pe taram american acum un an, cand a fost primul roman nominalizat la premiile americane " Los Angeles Music Awards ". " Premiile L.A. Music Awards " , eveniment organizat in fiecare an de Fox Tv , aduna laolalta artisti de pe toate continentele si care au reusit sa-si extinda cariera si in afara granitelor tarii de unde provin.

Acum, evenimentul din Chicago este organizat de aceeasi televiziune Fox Tv, care, iata, l-a dorit pe Mihai ca reprezentant al muzicii romanesti. Artistul va canta doar 3 melodii live , ultima dintre ele fiind obligatoriu "Tornero ".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.