La "Povestiri adevarate", emisiunea specializata in manelisti, maneliste, stripperi si neveste de stripperi de pe Acasa TV, a fost prezentat telespectatorilor cel mai infocat fan al telenovelei "Numai iubirea", un pusti de 16 ani care amenintase ca se sinucide daca nu primeste autografe de la actorii lui preferati. Impresionati de aceasta drama si hotariti sa salveze viata adolescentului, producatorii "Numai iubirea" l-au invitat, impreuna cu mama lui, pe platourile de filmare de la Buftea, unde s-a intilnit cu actorii, a stat de vorba cu ei si le-a cerut autografe.

Mie, personal, povestirea asta mi se pare cusuta cu ata alba. Nu cred ca un adolescent s-ar sinucide pentru un serial romanesc, in conditiile in care exista, de exemplu, Worldcraft. Ori cei de la Acasa TV au aranjat treaba in ideea promovarii agresive a telenovelei, ori mama baiatului s-a folosit de el ca sa-si aranjeze subtil o expeditie la Buftea, in speranta ca poate-o intilneste pe menajera lui Papadopol, detinatoare in exclusivitate nu numai a celui mai opulent decolteu din serial, ci si a celei mai gustoase retete de salata de vinete cu ceapa. Parca si vad scena in care fanul repeta cu maica-sa amenintarea cu sinuciderea, ca sa para autentica. Cu siguranta, dupa vizita de la Buftea, copilul i-a dat autografele maica-sii, dar doar la schimb cu un bax de ciocolate plus o colectie de surprize cu masini.

Ca tot veni vorba, am mai vazut o reclama care se foloseste de personaje din "Numai iubirea", de data asta una la Domestos, care suna cam asa: "Pregateste-ti casa pentru un nou episod din 'Numai iubirea>>. Serialul se savureaza mult mai bine dupa ce Domestos a omorit toti microbii". Va sa zica, numai dupa ce omorim toti microbii cu Domestos si pregatim sandvisurile cu margarina Delma, putem sa ne uitam la aceasta productie de succes. Ce-o sa ne facem insa daca, la ultimul episod (care se cam apropie), un producator de sedative o sa ofere o suma enorma pentru reclama. Imaginati-va ce dezastru se va naste daca toti telespectatorii se vor conforma indemnului "Pregateste-te pentru un nou episod din 'Numai iubirea>>. Serialul se savureaza mult mai bine dupa ce iei un sedativ. Nu uita sa fii deja asezat pe canapea cind il inghiti. Daca nu-si face efectul din prima secunda, poti sa-l iei si pe al doilea, dar e important sa te opresti aici".

Intrebat intr-o emisiune cind a iubit ca-n filme, Mihai Traistariu ("Cit de frumoasa eeeesti, asta searaaaaa…") a declarat ca… odata, cind a facut sex in apa. Pai daca dragoste ca-n filme = sex, atunci vreau sa multumesc pe aceasta cale lui Doamne-Doamne, in numele tuturor fetelor, ca Mihai n-a apucat sa vizioneze pina la aceasta marturisire filme cu violuri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.