Mai sunt trei zile pana la megaconcertul trupei Faithless in Romania

Porniti in turneu pe 22 aprilie 2005 din Manchester, Faithless se apropie de Romania pentru concertul de la Arenele Romane din 31 mai. Pretul unui bilet la spectacol este de 750.000 lei.

Faithless se afla in plin turneu de promovare a dublului-eveniment de anul acesta: lansarea, atat pe CD, cat si pe DVD, a colectiei celor mai faimoase cantece ale lor, din 10 ani de cariera. Cu aceasta ocazie va fi lansata si o noua piesa, care va ravasi cluburile de-a lungul verii 2005.

Maxi Jazz, Sister Bliss si ceilalti sase muzicieni din formula Faithless live abia asteapta sa atace urechile si ochii romanilor.

Pentru ca 2005 este un an special (Forever Faithless), membrii formatiei au cerut organizatorilor, inca de pe-acum, 100 de prosoape albe pe scena pe toata durata evenimentului, ei venind intr-o formula extinsa de 20 de oameni (incluzand personalul tehnic). De la Belgrad, vor ajunge direct la Bucuresti, ca sa ne arate ca intr-adevar "God is a DJ".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.