In ultima vreme, paginile ziarelor au prezentat in roz povestea de dragoste dintre Dan Bordeianu si Adela Popescu, actorii din prima telenovela romaneasca "Numai iubirea".

Ciudat este insa faptul ca acestia doi si-au declarat asa-zisa iubire in fata lumii intregi, cand serialul este pe sfarsite si au nevoie de o puternica promovare pentru o noua telenovela - "Lacrimi de iubire" - in care ei vor juca ca protagonisti. Cum se face ca tot la iubire ajungem? La inceputul serialului, cand un ziarist indraznea sa-i intrebe daca sunt impreuna si in viata reala si nu doar pe micul ecran, raspunsul lui Dan Bordeianu venea prompt: "Nu mai incercati sa ne combinati, pentru ca nu aveti nici un motiv. Amandoi suntem actori, jucam un rol si atat".

Promovarea bate iubirea

O data cu trecerea timpului, nevoia de promovare a fost tot mai mare, asa ca si declaratiile celor doi s-au schimbat. "Este treaba noastra daca suntem impreuna sau nu. Nu ne mai sufocati cu intrebari de acest gen", declara la acea vreme Bordeianu. Acum, cand filmarile de la "Numai iubirea" sunt pe cale sa se incheie si, deja, au inceput pregatirile la serialul "Lacrimi de iubire", unde Adela si Dan vor interpreta roluri importante, strategia s-a schimbat cu 180 de grade. Iubaretii ies in fata camerelor de filmat si striga: "Ne iubim". Pai, cum vine asta?! Acum cateva luni erau amici si atat, "apoi nu ne mai stresati cu intrebarile" si acum "nu putem trai unul fara altul". Noi ce sa mai intelegem? Multi sunt de parere ca aceasta iubire nu este decat o manipulare a producatorilor, menita sa provoace telespectatorii sa urmareasca cu cel mai viu interes urmatoarea telenovela, iar Adela si Dan nu fac altceva decat sa interpreteze un rol si in realitate.

Metoda se practica in Occident!

Declaratiile actorilor contrazic aceste zvonuri: "Este cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata. Am ales sa nu comentam ceea ce ni se intampla de putin timp, adica relatia noastra, pentru ca noi insine aveam nevoie de liniste pentru a lua o decizie.

Atunci cand toata lumea spune ca te potrivesti, ca faci o pereche perfecta, esti tentat sa faci ce spune lumea, a declarat Dan Bordeianu.

Luata la intrebari, Adela a declarat ca ea a realizat ca tine la Dan cand a plecat acasa de sarbatori si i-a simtit foarte mult lipsa.

In ciuda acestor frumoase declaratii de dragoste, sunt destui sceptici care privesc cu neincredere aceasta legatura si mai ales ramane intrebarea: Este iubire sau am luat-o si noi pe urma americanilor si inventam tot felul de povesti pentru promovarea actorilor?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.