Monica Columbeanu a implinit ieri 22 de ani, ocazie cu care a primit de la fetita sa Irina o felicitare care a emotionat-o atat de puternic, incat a inceput sa planga.
Vedeta a primit numeroase cadouri, printre care o noua geanta Hermes, cosmetice, flori, dar si un model celebru de telefon mobil, Vertu Ferrari.

Monica nu a marcat aniversarea sa intr-un mod special, considerand ca este o zi ca toate celelalte. "Ziua mea de nastere nu este o zi speciala. Trece la fel de repede ca si celelalte, fiind o zi absolut obisnuita. Oricum, anul acesta, cu atat mai mult nu pot sarbatori, pentru ca suntem in doliu. Ar fi o lipsa de respect, mai ales ca eu mi-am iubit foarte mult soacra”, a spus Monica pentru "Gardianul“.

Vedeta a primit numeroase cadouri de la cei dragi, insa cel mai tare a fost impresionata de o scrisoare pe care a primit-o de la fetita sa Irina. "Irina mi-a dat un buchet de flori imens si o scrisoare. A venit la mine si mi-a zis putin sasait "La multi ani”. Este o scumpa! Ca de fiecare data am inceput sa plang cand am citit scrisoarea atasata buchetului de flori. Atat de tare m-a emotionat! Bineinteles nu a scris-o ea singurica, doar are abia doi ani, insa sunt sigura ca simte exact ceea ce scrie acolo”, ne-a mai spus Monica.

Vedeta si-a petrecut intreaga zi la resedinta sa de la Izvorani, impreuna cu familia. Pe la ora cinci dupa-amiaza a venit in vizita si sora sa, Ramona, care i-a daruit mai multe articole vestimentare.

"Toata ziua am alergat dupa cadou."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.