Iubire mare intre blonda care prezenta, candva, emisiunea "Bulevard” de la Kanal D si fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocos.
Chiar daca la inceput nimeni nu le dadea vreo sansa si prietenii lor puneau pariuri pe ziua in care se vor desparti, iata ca povestea lor de amor se scrie in continuare.

Mai mult, cei doi au petrecut un Revelion romantic si au compensat pentru Craciunul in care nu au fost impreuna, Ilinca sarbatorind la Oradea impreuna cu mama ei, iar Alin, la munte cu prietenii.

Superstitioasa nevoie mare, Vandici a respectat cu sfintenie in noaptea de Anul Nou toate superstitiile din lume, sperand ca fiecare dintre ele are rolul de a o ajuta in viitor.

Prin urmare, "nora” lui Cocos s-a asigurat dinainte ca in meniul restaurantului in care au petrecut trecerea dintre ani sa existe preparate din peste, pentru ca asta i-ar aduce sanatate de fier in noul an.

Blonda nu a uitat nici de traditia lenjeriei rosii, iar in noaptea de Revelion a purtat chiloti rosii pentru a avea parte si de mai multa dragoste in anul acesta.

Poate ca obiceiul va avea efectul scontat si Alin o va cere, in sfarsit, de nevasta in 2009. Zvonurile potrivit carora au de gand sa-si puna pirostriile sunt mai vechi, ba chiar se barfea la un moment dat ca s-ar fi casatorit la Paris.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.