Cand credeam si noi ca Nikita a disparut din peisajul monden, iata ca isi face reaparitia in tromba.

Atunci cand nu bate pe nimeni, anunta ca este gravida, se ofera din oficiu sa protejeze cu pumnul, bineinteles, diverse vedete care nu i-au cerut nicicum ajutorul si se lauda in gura mare ca a mai pocit nasul unuia sau altuia.

Recent, batausa blonda cu formele-i sculptate de insasi Afrodita, s-a varat intr-un alt scandal, de data aceasta cu Anca Badiu. Conflictul dintre cele doua dive arde mocnit de vreo patru ani, atunci cand s-au intalnit pentru prima data in culisele unei emisiuni. “In 2004 am fost implicata intr-un show de televiziune de scandal despre care eu nu stiam.

Mi s-a spus ca este o emisiune despre muzica, insa in momentul in care am intrat in platou, nu exista nici un alt artist de care mi se tot vorbise, ci doar Nikita. A inceput sa ma insulte si sa ma jigneasca.

Am decis sa parasesc emisiunea si sa nu ma cobor la nivelul ei, iar mai apoi, impreuna cu avocatul meu, am actionat-o in justitie atat pe Mihaela Ispas, zisa si Nikita, precum si emisiunea din cadrul postului respectiv”, a declarat Anca pentru replicavedetelor.ro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.