Iubitul Luminitei Anghel, care raspunde la porecla de "Sanchi", a intrat intr-o mare incurcatura! Dupa ce mai multe persoane l-au acuzat ca le-ar fi tepuit cu 6 miliarde de lei vechi, Bogdan "Sanchi" Steblea a recidivat, ieri dupa-amiaza, avand din nou probleme cu legea! De data aceasta s-a ales si cu un dosar penal.
In jurul orei 14.45, politistii de la Brigada Rutiera l-au oprit pe "Sanchi" in trafic, in Piata Victoriei din Bucuresti, in timp ce conducea Mercedesul sau S Classe, negru, cu numere americane de inmatriculare. Motivul: unul dintre agentii de circulatie a observat ca masina nu avea numar decat in spate, asa ca a decis sa o traga pe dreapta.

Agentul s-a legitimat, i-a cerut soferului actele si l-a intrebat politicos de ce nu are numar pe fata.

Fara sa iasa din masina, iubitul Luminitei a coborat geamul si a inceput sa-i vorbeasca sfidator politistului. Intre timp, alte doua echipaje au ajuns in zona, paparazzii nostri surprinzand intreaga scena!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.