Realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3, Mircea Badea, a fost oprit de Politia Rutiera austriaca si amendat pentru ca a condus cu 200 de kilometri pe ora. Acesta s-a plans ca a fost sicanat de echipajul de politie, care i-a legitimat pe toti pasagerii din vehicul si l-a pus sa deschida si portbagajul.

Mircea Badea a recunoscut ca are alergie fara frontiere la politisti. Realizatorul a marturisit ca nu face discriminari pe nationalitati si ca ii considera pe toti la fel de nesuferiti.

Cel mai recent incident al sau cu oamenii de la "circulatie" s-a produs in Austria, tara in care Badea a fost in aceasta vacanta de iarna. Realizatorul a recunoscut ca, frustrat ca in Romania nu sunt strazi bune, a apasat cu sete pedala de acceleratie, astfel ca a fost inregistrat de radarul politiei austriece cu o viteza de 200 de kilometri pe ora.

"Enervati ca aveam 200 la ora si nu aveam masina germana, politistii m-au oprit si m-au tinut 40 de minute."


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.