Spectacolul "Toti cinci", care va avea in distributie cea mai tanara generatie a Companiei Dan Puric, va avea premiera pe 15 ianuarie, anunta un comunicat al institutiei.

"Este cea mai tanara generatie a Companiei, sunt actorii care participa la spectacolul Don Quijote. 'Toti cinci', care va avea premiera pe 15 ianuarie, e un spectacol de o mare sensibilitate si, in acelasi timp, de o mare forta. E in stilul "teatrului nou", un amestec de teatru, dans si pantomima. Seamana cu o atitudine, depasind dimensiunea unui spectacol de teatru. E o dimensiune a tinerei generatii care poate fi atat de frumoasa", a declarat pentru NewsIn directorul si mentorul Companiei, Dan Puric.

Aceasta a precizat ca spectacolul e pus in scena chiar de catre tinerii actori.

"Am asistat la doua repetitii ale spectacolului si le-am facut niste observatii, atat. Mi-a placut mult gradul lor de autonomie. Le-am dat undita si ei pescuiesc", a adaugat Puric.

Referindu-se la tema spectacolului, reprezentantii Companiei spun ca acesta "va spune povestea dintotdeauna a omenirii, concentrata in cateva zeci de minute doldora de muzica si culori, cu sunetele frematatoare ale pasilor de step, cu misterul pantomimei, al dansului, al gestului spontan si efervescent. Cinci oameni. Ca cinci degete de la o mana. Nimic din ce-i uman nu va lipsi din poveste: umorul, fericirea, nedumerirea, tristetea, nostalgia, iertarea."

Spectacolul "Toti cinci" se va juca la sala Rapsodia pe 15 ianuarie, de la orele 19:30. Din distributie fac parte actorii Ana Pepine, Dana Paraschiv, Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru si Silviu Man.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.