De la inceperea unei diete santoase si a unui program riguros de fitness, a fost doar o problema de timp pana cand bustul generos al cantaretei sa se reduca considerabil. Paparazzii au surprins noua infatisare a vedetei...

De cand l-a nascut pe Sean Preston, primul sau fiu, in 2005, Britney ne-a obisnuit cu un bust impunator si un decolteu pe masura.

Chiar si luna trecuta, la aniversarea celor 27 de ani, cantareata abia si-a putut ascunde sanii de ochii paparazzilor, pusi in evidenta de o rochie neagra mulata, semnata Roberto Cavalli.

Surprinsa insa recent in preajma unui studio de inregistrari in Hollywood, cantareta a fost caracterizata drept "dezumflata" de catre presa.

Sanii vedetei nu numai ca sunt mult mai mici, dar Britney este aproape plata, potrivit ziaristilor si pozelor.

Iar daca media si publicul este surprins, noul look o bucura nespus pe Britney, ea marturisind recent ca nu era deloc fericita in legatura cu marimea bustului.

"In acest moment imi urasc sanii, as vrea sa-i am mai mici. Nu mai pot purta costume pe care le iubesc, de exemplu cel rosu din videoclipul Oops I did it again. Sunt tentata sa recurg la o operatie de micsorare a sanilor pentru a purta outfituri speciala pentru scena", a marturisit de curand Britney.

"Stiu ca este sexy sa ai sanii mari dar cateodata te incomodeaza", a mai spus vedeta referitor la acest subiect.

In timp ce Britney a slabit vizibil in ultimile luni, fostul ei sot, Kevin Federline, socheaza la randul sau cu mai multe kilograme in plus. Acesta este mult mai gras decat in perioada de dansator in trupa lui Britney, in 2007, cand avea un corp de invidiat. El a fost surprins saptamana trecuta purtand un tricou extra large, fiind aproape de nerecunoscut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.