Dupa despartirea de Edi Iordanescu, Delia Matache a nimerit dintr-un esec intr-altul, pentru ca nici o relatie ulterioara nu i-a mai adus fericire pe termen lung.

Blonda a povestit recent unor prietene ca il regreta pe fostul ei iubit, Edi, alaturi de care a trait o poveste de dragoste ce a durat mai bine de doi ani. Delia spune ca Iordanescu jr ii oferea o stabilitate pe care nu a mai regasit-o langa nici unui barbat si ca isi aminteste deseori de timpul petrecut impreuna cu el.

Delia Matache s-a despartit, anul trecut, si de Matteo, in bratele caruia s-a refugiat la foarte scurt timp dupa ce relatia cu Edi se incheiase. Cu aceeasi rapiditate s-a implicat intr-o noua poveste de amor impreuna cu un avocat pe nume Silviu Stratulat.

N-am apucat bine sa aflam ca s-a despartit de Matteo, ca au si aparut primele poze de paparazzi cu vedeta sarutandu-si noua cucerire pe strada. Se pare insa ca nici viata cu Silviu nu e tocmai dulce, avand in vedere ca cei doi s-au despartit imediat si s-au impacat din nou, convinsi ca vor reusi sa ramana impreuna.

Probabil tocmai aceste suisuri si coborasuri in viata ei amororasa au determinat-o pe cantareata sa-si aduca aminte de fostul ei iubit, Edi Iordanescu. "A spus de mai multe ori ca ii pare rau ca relatia cu Edi nu a mai mers, pentru ca a fost foarte fericita cu el. Petreceau mult timp impreuna, iar el avea grija de ea, se ingrijora mereu cand pleca singura cu masina prin tara la spectacole, era intotdeauna atent. Ii facea cadouri frumoase si au avut parte de cateva vacante de vis.

Ea are o viata instabila acum pe plan sentimental. E drept ca e tanara si are timp sa se aseze, dar si-ar dori sa mai gaseasca siguranta pe care o avea alaturi de Edi”, ne-a declarat o apropiata a cantaretei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.