Melodiile vor fi vandute in forma digitala pe un nou site la care artistul lucreaza, iar pentru comercializarea acestora, Prince nu va mai colabora cu o casa de discuri.

Prince ar putea lansa trei noi albume anul acesta, iar pentru realizarea acestora nu va mai colabora cu o casa de discuri, potrivit unui interviu acordat ,,Los Angeles Times’’.

Melodiile vor fi vandute in format electronic, pe noul site al artistului.

Doua dintre cele trei albume ar putea sa se numeasca "MPLSOUND" si respectiv "Lotus Flower", iar primul dintre acestea va include, cel mai probabil, cantece cu influente electro si pop.

“Lotus Flower” va fi un album in care chitara este instrumentul predominant, iar o prima piesa ce poate fi regasita pe acest material este “Dreamer”, un cover al Tommy James si the Shondells' "Crimson&Clover", "Colonized Mind" si "Wall of Berlin."

Cel mai recent album lansat de artist este “Planet Earth”, care initial a aparut gratuit, pentru o luna, cu un ziar cunoscut din Marea Britanie, in 2007, mai apoi a fost distribuit la nivel mondial de Columbia Records.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.