Laura Bush, sotia presedintelui american in exercitiu, a decis sa isi publice memoriile la editura Scribner, a anuntat luni aceasta editura, relateaza Reuters.

Cartea urmeaza sa fie publicata in 2010, a anuntat Scribner, parte a companiei Simon & Shuster, detinuta de CBS Corp.

Editura a spus ca aceasta carte va oferi "o perspectiva din interior asupra experientelor de viata ale Laurei Bush, inclusiv asupra celor opt ani petrecuti la Casa Alba".

Editura nu a oferit detalii cu privire la acordul incheiat pentru aceasta carte, dar experti din domeniu au spus ca Laura Bush ar putea cere mai multe milioane de dolari avans.

Susan Moldow, vicepresedintele executiv al Scribner, a negociat acest acord cu avocatul de la Washington Robert Barnett.

Barnett este cunoscut pentru intelegerile pe care le-a negociat pentru publicarea memoriilor lui Bill Clinton, Hillary Clinton, Barack Obama si ale fostului consilier al lui George W. Bush, Karl Rove.

Laura Bush a transmis editurii ca "va povesti despre evenimentele extraordinarea la care a participat" si despre oamenii pe care i-a cunoscut, in special in timpul celor opt ani petrecuti la Casa Alba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.