Giulia, jumatatea trupei Sexxy, este pe punctul de a face marele pas. Cantareata s-a decis subit la insistentele presei sa se logodeasca la toamna cu impresarul si prietenul sau de o buna bucata de vreme, Bogdan Jianu. Locul ales este unul cat se poate de romantic pentru asa o ceremonie - Parisul, iar nasi vor fi Romica si Nicoleta Tociu.

- Giulia, trupa Sexxy este pe punctul de a lansa un nou album. Ce ne poti spune despre acesta?

- Albumul se numeste "Sexymenthal" si va fi lansat chiar saptamana viitoare. Este un album cu un mesaj foarte bine conturat. Am pozat pe coperta doar invelite in niste cearceafuri albe, tocmai pentru a sublinia ca suntem mai mult decat o imagine. Pana acum, toata lumea ne-a acuzat ca ne bazam mai mult pe imagine si ca piesele noastre sunt comerciale. Acum vrem sa demonstram ca muzica primeaza. Avem 14 piese noi, stilul fiind pop-dance cu influente orientale, rock si r&b.

- Si totusi, in noul vostru videoclip imaginea este una cu influente gipsy...

- Da, este adevarat, insa a fost o imagine aleasa in functie de atmosfera piesei respective, care are multe influente orientale. De aceea, am apelat si la serviciile baietilor lui Cornel Pasat de la Flamingo, care au dansat alaturi de noi.

- Nu de putine ori designerii autohtoni v-au inclus, alaturi de Blondy sau Bambi, in topul celor mai prost imbracate vedete. Cum comentati?

- Ei s-au luat de toata lumea, nu numai de trupa Sexxy. Noi insa am iesit in evidenta pentru ca am protestat si nu am fost de acord cu ei. Am vrut sa le mai inmuiem putin elanul. Nu poti sa terfelesti imaginea unui om in functie de gusturile tale, mai mult sau mai putin bune. Ei ne-au judecat dupa imaginea veche, de la inceputurile trupei. Intre timp, noi ne-am tot schimbat imaginea. Prin asta dovedesc faptul ca sunt superficiali. Noi am purtat si haine de la diversi creatori, cum ar fi Rita Muresan sau pantofi de la Mihai Albu. Am avut la un moment dat si o colaborare cu Catalin Botezatu. Acum insa ne-am dat seama ca nu ne putem limita in ce priveste vestimentatia noastra de scena numai la un singur creator. Noi ne modificam imaginea in functie de muzica pe care o cantam.

- Am inteles ca te pregatesti de logodna...

- Da, am mari emotii. Vom avea in vara niste concerte pe litoral si apoi in toamna am decis, in sfarsit, sa ma logodesc.

- De ce ai ales tocmai Parisul?

- A fost pur si simplu o decizie luata pe moment. Pentru noi, artistii, e foarte greu ca printre atatea concerte si inregistrari sa-ti mai faci timp si de viata personala. Asa ca am tot amanat marele moment pana in clipa in care cineva din presa m-a intrebat totusi cand o sa ma marit. Asa ca am decis pe loc sa ma logodesc toamna asta cu Bogdan. Am ales Parisul pentru simplul fapt ca am mai fost acolo in urma cu doi ani si mi s-a parut un oras foarte romantic. Eu si Bogdan ne-am simtit ca si cum ne-am fi indragostit din nou. Prin urmare, am zis ca, daca tot m-am decis sa fac acest pas important, sa-l fac intr-un loc unde chiar mi-a placut. Vom face logodna pe un vas pe Sena, alaturi de prieteni apropiati si de nasii nostri care sunt Romica si Nicoleta Tociu. De altfel, ei tocmai au fost la Paris, iar Nicoleta mi-a zis ca s-a uitat dupa rochia mea de mireasa.

- Si nunta?

- Din pacate, nu suntem miliardari ca sa ne permitem sa facem si nunta la Paris. Nunta o vom face la Bucuresti.

- Cati copii iti doresti?

- Unul singur. O fetita.

- Ati stabilit o locatie si pentru luna de miere?

- Avem deja o propunere pentru a pleca in America,imediat dupa ce ne intoarcem de la Paris. Este vorba de fapt despre un turneu de o luna de zile in America. Am mai avut si inainte astfel de propuneri, sa speram ca aceasta se va materializa.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.