Pentru ca mama sa obisnuia sa mearga zilnic la biserica in perioada in care Monica era copil, sotia lui Irinel nu mai vrea acum sa frecventeze lacasul sfant. Ea spune ca merge la biserica doar uneori, cu anumite ocazii speciale, dar nu vrea sa urmeze exemplul habotnic al mamei sale.

Monica Columbeanu a dezvaluit ca nu ii place sa mearga foarte des la biserica, din cauza unor amintiri din copilarie. Invitata in emisiunea prezentata de Diana Munteanu Niculescu, "Conferinta de presa" de la Antena 2, sotia lui Irinel Columbeanu a povestit ca este marcata de exeperienta pe care a avut-o cu mama sa la inceputul vietii ei.

"Cand eram mica, mama, care este o persoana foarte religioasa, obisnuia sa mearga zilnic la biserica, uneori chiar si de mai multe ori pe zi. Evident ca ne lua si pe noi, pe mine si pe surorile mele. Nu am nimic impotriva bisericii, la randul meu sunt credincioasa, dar mi se pare prea mult pentru mine si de aceea acum nu mai fac acest lucru. Merg la biserica uneori cand simt nevoia sau cu diverse prilejuri, dar nu ca mama, zilnic. Nu e ceva ce mi se potriveste, nu vreau sa devin habotnica", a spus Monica la Diana in emisiune.

Pana la casatoria cu omul de afaceri de la Izvorani, ea a fost catolica, dar s-a convertit la ortodoxism cu ocazia cununiei. Ea a fost botezata in rit ortodox, in urma cu aproape doi ani, nas fiindu-i pictorul Sabin Balasa. Desi este foarte atasata de credinta ei, mama Monicai, Veronica Gabor, a fost singura din familie care a asistat la nunta fiicei sale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.