Craciunul si Revelionul inseamna sarbatoare, odihna si distractie pentru toata lumea, insa nu si pentru artisti, caci ei nu renunta la concerte nici la sfrsit de an.

Craciunul si Revelionul inseamna sarbatoare, odihna si distractie pentru toata lumea, insa nu si pentru artisti, caci ei nu renunta la concerte nici la sfarsit de an.

Unii dintre ei au cantat chiar si in ziua de Craciun, altii si-au incarcat agenda in noaptea de Revelion, facand un adevarat tur de forta in diverse orase din tara si cantand la temperaturi scazute, in speranta ca se vor imbogati peste an.

De cealalta parte sunt vedetele care nu se ocupa cu muzica si care au avut parte de un concediu in toata regula, petrecut la schi sau pe plaje exotice.

Daniela Gyorfi canta in fiecare an de Revelion, iar anul acesta nu a facut exceptie.

“Am avut mai multe spectacole, asa ca am facut un periplu prin mai multe orase, la diverse restaurante si petreceri private”, ne-a declarat artista.

Nici Mihai Traistariu nu s-a odihnit in noaptea dintre ani, ci a avut concerte in trei orase: Ludus, Targu Mures si Cluj, unde artistul s-a si oprit, acasa la parintii iubitei sale, Ioana.

Monica Anghel a cantat si ea de Revelion, la Iasi, iar la fel au facut si Loredana, Anda Adam, Cristina Rus si membrii trupelor Voltaj, Iris, Zdob si Zdub, Akcent sau Alb Negru. Andreea Balan a avut mai multe spectacole, asa ca isi va lua in curand o vacanta peste hotare, alaturi de iubitul ei, Keo.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.