Supermodelul vine azi la Bucuresti, pentru a-si lua si parintii in Italia

Modelul Catrinel Menghia soseste astazi la Bucuresti, pentru a-si lua parintii in Italia, unde trebuie sa puna la punct ultimele detalii pentru nunta. Dupa o relatie (care a durat mai bine de doi ani) cu Razvan Fodor, de la Krypton, Catrinel a plecat in Italia, cu un contract la Milano. Presa a speculat in acest timp relatii fie cu Adrian Mutu, fie o insolita legatura cu Giorgio Armani, creatorul Italian cu care are contract. In urma cu ceva vreme Catrinel a anuntat ca se marita cu un fost fotbalist italian, nas de nunta urmind sa ii fie Alessandro Moggi, fiul patronului de la Juventus Torino, Luciano Moggi.
Catrinel a fost invitata de revista Bravo-Girl, care organizeaza, in colaborare cu agentia MRA, concursul Bravo Girl Academy.

De asemenea, catrinel urmeaza sa apara azi si in prezentarea colectiei lui Razvan Ciobanu, care va avea loc la Sala de Expozitii a Teatrului National Bucuresti. "Mi-a fost dor de Romania. Doresc sa-mi revad parintii, cu care ma voi intoarce la Milano, sa punem la punct ultimele detalii inainte de nunta. Parintii mei urmeaza sa aiba o discutie in acest sens cu parintii viitorului meu sot", a spus Catrinel Menghia. Pe locul 22 intr-un top al celor mai frumoase femei din lume, intocmit de FHM, Catrinel Menghia (care s-a clasat chiar inaintea celebrei Milla Jovovich - 25), se va casatori in data de 24 septembrie cu Massimo Brambatti, fost fotbalist, spune ea, actualmente agent FIFA. Nu au ales inca biserica la care se va oficia casatoria, dar petrecerea urmeaza sa fie organizata in una din luxoasele vile din jurul lacului lacul Como, un cartier de lux linga Milano. Catrinel vrea o nunta mare, cu cel putin 300 de invitati.

Nasul, spune ea, este Alessandro Moggi, fiul patronului Luciano Moggi, de la Juventus Torino. "Dupa parerea mea, Catrinel este in 'Top III’ al romancelor care lucreaza in strainatate. Cele mai bune modele sint Diana Dondoe, Catrinel Menghia si Elena Baguci, aceasta din urma supranumita, in strainatate, BaGUCCI", spune Liviu Ionescu, impresarul modelului. Fosta atleta de performanta, Catrinel si-a inceput cariera de model la 15 ani. Nu a fost niciodata Miss Romania si nici foarte cunoscuta atita vreme cit a lucrat la iasi, orasul ei natal. In citeva luni dupa mutarea in Bucuresti a devenit suficient de bine cotata incit sa obtina un contract pentru Armani, la Milano.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.