Filmul "Mamma Mia!", avand pe coloana sonora hit-uri ale legendarului grup Abba, a devenit cel mai bine vandut DVD al tuturor timpurilor in Marea Britanie, cu peste cinci milioane exemplare, de la lansarea din noiembrie 2008, informeaza Reuters.

Precedentul record era al DVD-ului cu filmul de aventuri "Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei" (cu Johnny Depp in rolul principal), care s-a vandut in 4,7 milioane de exemplare, potrivit NewsIn.

Succesul "Mamma Mia!" pe DVD a depasit incasarile realizate de acesta in cinematografe, unde filmul a adunat peste 69 de milioane de lire sterline, numarandu-se printre cele mai profitabile productii cinematografice din Marea Britanie.

Musicalul "Mamma Mia!", cu Meryl Streep, Pierce Brosnan, Julie Walters si Colin Firth in distributie, include pe coloana sonora 23 de melodii ale trupei suedeze Abba, interpretate, in majoritate, chiar de actorii din rolurile principale. Pe DVD, filmul include si piesa "The Name of the Game", care lipseste din varianta lansata in cinematografe.

Filmul are si doua nominalizari la Globurile de Aur, la categoriile Cel mai bun musical/comedie si Cea mai buna actrita intr-un musical/comedie (Meryl Streep). Premiile vor fi acordate pe 11 ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.