Cantareata Anca Badiu este cunoscuta in anturajul ei si nu numai drept o mare iubitoare de animale, in special de caini.
Daca in ultimii 12 ani s-a multumit doar cu compania bichonului ei Boby, vedeta a hotarat, recent, ca este momentul pentru a mai achizitiona un patruped. Acest lucru s-a intamplat in urma cu aproximativ o luna, in timpul unei excursii pe care Anca a facut-o la Paris cu sora ei.

"Veneam de la fratele meu de la Londra si am trecut si prin Paris. In timpul unei plimbari, am intrat prin magazinele cu animale ca sa ma uit la cihuahua, cainii mei favoriti, la care am visat dintotdeauna. In penultimul magazin am vazut-o pe Bijou si nu mi-am mai putut lua gandul de la ea", ne-a marturisit cantareata, care a platit pentru micutul exemplar de numai 800 de grame greutate suma de 3.000 de euro.

Bijou are patru luni si, potrivit marturisirilor Ancai, s-a acomodat destul de repede cu noua ei casa si cu veteranul Boby.

"Este foarte cuminte si delicata si este civilizata, isi face nevoile numai unde trebuie. Mi se pare atat de fragila, incat cred ca nu o sa dau voie nimanui sa puna mana pe ea cum am facut cu Bobyi", ne-a spus vedeta, care este recunoscuta si pentru faptul ca hraneste cainii fara stapan.

"Multi ma cred nebuna, dar mi se pare inuman sa treci fara sa-ti pese pe langa ei si sa nu incerci sa ii ajutii", ne-a marturisit ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.