Gabriela Cristea si sotul sau Marcel Toader vor canta impreuna in noaptea dintre ani.

Duetul va avea loc cu ocazia petrecerii de Revelion organizata de cei de la Kanal D. Dar mai bine sa ascultam Pr-ul:

“In noaptea dintre ani Kanal D va invita la o “Petrecere cu Cantec”, organizata de vedetele sale care, toate - cu mic cu mare - de la stiristi la cantareti, de la actori la prezentatori s-au pus pe cantat.

Astfel, la Petrecerea cu cantec, difuzata la Kanal D, cu incepere de la ora 23:00 in seara de Revelion, vor canta si ne vor incanta Mugur Mihaescu, Cosmin Cernat, Ilinca Vandici, Iuliana Calinescu, ConnectR, Ani Cretu si Madalina Morosanu dar si Gabriela Cristea Toader, Razvan Popescu si Adriana Bahmuteanu in videoclipuri unicat.

Debutanti sau profesionisti in ale muzicii, cu totii au fost supusi testului de maiestrie de catre regina muzicii lautaresti - Cornelia Catanga. Cornelia Catanga si sotul sau Aurel Padureanu, impreuna cu fiul lor Alexandru si cu taraful lor au fost atat profesorii vedetelor Kanal D in tainele muzicii lautaresti cat si evaluatori exigenti ai proaspetilor invatacei.

Amfitrionul petrecerii a fost desemnat Cosmin Cernat, drept pedeapsa data de colegi pentru ca a picat la testul de cantat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.