Dan Negru, gazda ultimelor opt Revelioane ale Antenei 1, va face oficiile si de data asta in noaptea dintre ani, dar la Paranghelion 2009, din mijlocul manelistilor Minune, Guta, Vijelie si Adi de la Valcea.

Show-ul va incepe la ora 22.30 si va trece in revista istoria distractiei la romani. Realizatorii si “actorii” manelisti vor incerca sa-si imagineze cum petreceau stramosii nostri, de la daci si pana la Ceausesti, in Epoca de Aur.

Adrian Minune va canta imbracat in costum de pionier, dar si in straiele pretioase ale domnitorului Vlad Tepes, iar Maria Carneci si Adi de la Valcea vor intra in rolul sotilor Ceausescu.

Manelistii invitati la Paranghelion stiau ce roluri vor juca, dar nu si in ce situatii vor fi pusi de catre povestitor.

Astfel, Dan Negru a avut misiunea de a-i pune pe majoritatea sa pupe pe bot animalele din platou, care jucau si ele in poveste.

Asa se face ca Nicolae Guta, Vali Vijelie, Adi Minune si Adi de la Valcea s-au vazut nevoiti sa se pupe cu magari, porci, oi sau catei. Si asta nu e tot: Vali Vijelie si-a convins colegii ca, in final, sa ramana cu totii in chiloti. Punem pariu ca Revelionul Antenei 1 va fi lider de audienta?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.