Dupa ce a demonstrat ca are talent la dans, in ultimul sezon de la "Dansez pentru tine", blonda va incerca, miercuri, la Pro TV sa-si etaleze inclinatiile si aptitudinile pe care le are pentru muzica populara.

Gina Pistol a scapat de inhibitii cat ai spune O-la-la..., Ajutata de Pavel Bartos si Romica Tociu, iepurasul revistelor pentru adulti va debuta, in ultima editie din acest an a emisiunii "O-la-la" ca solist de muzica populara.

Desi s-a lasat cu greu induplecata sa renunte la ipostazele sexy care au si consacrat-o, blonda si-a luat inima in dinti si, dupa mici ezitari, a acceptat sa cante o piesa de muzica populara... in vazul si auzul tuturor. Decizia ei a venit dupa ce Tociu a cantat in stilul sau caracteristic "M-a facut mama oltean", iar Baros a fredonat melodia "Pavele, Pavele", refrenul pe care i-l canta mama sa in copilariei.

Scapata de tracul de inceput, Gina Pistol se va alatura celorlalti invitati ai Andrei, alaturi de care "va pleca" la colindat cu Plugusorul si Sorcova. Si pentru ca ultima editie de karaoke de la "O-la-la" se desfasoara cu doar cu cateva ore inainte de petrecerea de Revelion, Andra promite telespectatorilor sai o emisiune plina de surprize care mai de care mai trasnite.

Mai precis, startul bunei dispozitii care va urma in seara de Revelion la Pro TV.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.