Sotia lui Irinel Columbeanu a acceptat sa imbrace, in seara dintre ani, un minuscul costum de baie oferit de Catalin Botezatu in care va prezenta, la temperaturi sub zero grade Celsius, Revelionul de la Mangalia.

Monica a devenit de cateva zile dependenta de computer. Totul a inceput inainte de Craciun, atunci cand sotia lui Iri a decis sa imbrace, de Anul Nou, fix in seara in care va prezenta Revelionul pe scena deschisa de la Callatis, un costum de baie.

De atunci, sotia lui Iri a inceput sa acceseze site-urile meteo care anunta vremea probabila din urmatoarele zile. "Vreau sa stiu cum va fi vremea de Revelion, pentru ca in acea seara voi purta si un costum de baie.

Ma tem ca o sa racesc in cele patru ore de spectacol care au loc pe o scena deschisa, insa asta e!", ne-a declarat sotia omului de afaceri, care, in cursul zilei de ieri, a inceput repetitiile pentru show-ul a carei gazda va fi, "Iarna nu-i ca vara".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.