Iulia Albu vrea sa-i demonstreze sotului sau ca este o gospodina desavrsita, astfel ca de sarbatori i-a pregatit acestuia tot felul de bucate traditionale, dar si cozonaci.

Anul acesta este cel de-al treilea in care Iulia gateste cozonaci de una singura, fiind ajutata doar prin telefon de bunica sa si, dupa cum spune chiar ea, i-au iesit de minune.

Iulia Albu nu face parte din tipologia clasica a divelor de pe la noi, aceasta facand mai mult decat sa pozeze frumos pe la diferite evenimente mondene. Sotia designerului Mihai Albu este o gospodina desavarsita care, pe langa tot felul de treburi pe care le face prin casa, se pricepe de minune si la gatit.

Printre specialitatile sale se numara puiul la cuptor umplut cu mere, portocale si scortisoara, dar si traditionalul cozonac. Bunica Iuliei a fost maestru cofetar, astfel ca vedeta are in gene pasiunea si talentul pentru gatit, in special pentru dulciuri.

"Prima oara cand am facut cozonac, acum trei ani, nu m-am gandit vreodata ca o sa reusesc. Ma gandeam ca este extrem de greu de preparat si aveam foarte multe emotii. In cele din urma mi-am luat inima in dinti si am sunat-o pe bunica mea ca sa-mi spuna ce si cum sa fac."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.