Seria de filme "Cronicile din Narnia" va fi formata, cel putin pana in 2010, din cele doua productii realizate pana acum, filmarile la a treia pelicula ("The voyage of the dawn treader") fiind sistate de studiourile Walt Disney Pictures din ratiuni financiare, potrivit presei franceze.
Dupa retragerea celor de la Walt Disney, care erau coproducatori ai filmului, se anticipeaza ca sunt sanse foarte mici ca principalul producator, Walden Media, sa finalizeze productia pe cont propriu, pana in primavara. Potrivit unor zvonuri de la Hollywood, Walden Media ar fi in tratative cu Fox pentru continuarea seriei, insa nu a aparut nicio informatie oficiala care sa confirme acest lucru, arata NewsIn.

Seria "Cronicile din Narnia", inspirata de cartea lui C.S. Lewis, este o poveste de aventuri destinata, in principal, publicului tanar. Primul film din serie, "The Lion, the Witch and the Wardrobe", a primit, in 2006, Oscarul pentru machiaj si a avut alte doua nominalizari, la categoriile "Cel mai bun sunet" si "Cele mai bune efecte vizuale".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.