Bunicul Andreei Marin Banica, inmormantat in ajunul Craciunului, se odihneste la cativa pasi de mormantul Violetei Marin, fosta lui nora si mama Andreei. Cele doua morminte, ale lui Neculai Marin si al Violetei Marin, se afla la cativa metri, fiind amplasate pe aceeasi alee a cimitirului din orasul Roman.
Violeta Marin nu a fost uitata de cei care i-au fost apropiati, o demonstreaza si buchetul de crizanteme proaspete care a fost asezat langa cruce chiar in ziua inmormantarii lui Neculai Marin.

Monumentul funerar din marmura, care strajuieste mormantul mamei Andreei Marin, arata respectul pe care familia i-l poarta memoriei acesteia.

Pe spatele crucii este inscriptionata o strofa dintr-o poezie scrisa chiar de catre cea care i-a dat viata vedetei: "Obosesc sa alerg dupa stele cu coame fierbinti de argint, Obosesc sa visez, Sa vorbesc, Obosesc sa traiesc".

Violeta Marin a decedat la varsta de 35 de ani, iar cele doua fete ale sale, Andreea si Cristina, au fost crescute de bunicul din partea tatalui. Neculai Marin s-a stins si el din viata saptamana trecuta, la venerabila varsta de 94 de ani, dar "Zana" nu a fost prezenta la ceremonia funerara.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.