Atacantul Fiorentinei si frumoasa sa sotie se vor infrupta din mancarurile traditionale romanesti pregatite de parintii fotbalistului.
Dupa un an extrem de incarcat pe plan profesional, Adrian Mutu a ales sa stea alaturi de cei dragi de sarbatori. Astfel, jucatorul s-a aflat de Craciun in Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane, si a ciocnit un pahar de sampanie cu socrii sai pentru un an nou imbelsugat.

"Briliantul" nu a zabovit insa prea mult in Antilele Mari si a revenit pe meleagurile mioritice. Adrian a dus-o pe Consuelo la parintii sai, la Pitesti, pentru a petrece ultimele zile ale anului 2008.

Acolo, atacantul si sotia sa se vor delecta cu delicioasele mancaruri traditionale romanesti pe care Rodica si Spiridon Mutu le-au pregatit special pentru invitatii de seama. Din apetisantul meniu al familiei nu lipsesc sarmalutele, piftia si caltabosul, dar varful celor de la AC Fiorentina va trebui sa manance ponderat pentru a-si mentine greutatea normala.

In cazul in care va face excese, Mutu va fi amendat de antrenorul Cesare Prandelli pentru fiecare gram in plus indicat de cantar.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.