Marea majoritate a imaginilor care ii surprind impreuna pe Mihaela si Dani ne-o arata pe d-na Radulescu tinandu-l strans pe dl. Otil, fie de mana, fie dupa umeri, fie imbratisandu-l calduros.

Dani se arata detasat, ba chiar stanjenit de tandretea cu care il inconjoara Mihaela. Iata de ce am rugat un psiholog sa ne destainuie ce isi spun Dani si Mihaela prin limbajul corpului.

Profesorul Hanibal Dumitrascu a incercat sa ne explice si care este motivul pentru care publicul exagereaza diferenta de varsta dintre cei doi.

"Pe Mihaela Radulescu, memoria colectiva a telespectatorilor o stie de pe vremea raposatei Tele 7 ABC, ne-a spus profesorul Dumitrascu. Matusalemica prezenta a divei nu o face mai putin dorita de spectatorul obisnuit. Intr-un fel sau altul, Mihaela Radulescu a devenit omniprezenta in media.

Pe acest Dani de la matinalul "Razvan si Dani”, constiinta publicului de-abia ca l-a surprins intr-o zona a memoriei recente, de ultima ora, as zice. Acesta ar fi motivul pentru care relatia dintre cei doi este vazuta nu doar in raport cu anii biologici, ci si in raport cu suverana si bizara memorie a publicului.

Printr-un proces inconstient, publicul amplifica diferenta de varsta dintre cei doi membri ai recentului cuplu al lumii mondene”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.