Creatorul de moda Catalin Botezatu ii va pune la dispozitie Monicai Columbeanu doua costume de baie din colectia sa, piese pe care aceasta le va purta in noaptea dintre ani.

Vedeta va fi gazda unui Revelion special, organizat la malul marii, unde va aparea doar in costum de baie, infruntand frigul de afara.

Monica Columbeanu va petrece noaptea dintre ani la Mangalia, unde va prezenta petrecerea de Revelion Callatis 2009 'Iarna e ca vara'.

Petrecerea se vrea a fi un carnaval modern, in cadrul caruia cele mai bune costume vor fi premiate de organizatori. Spectacolul va avea loc in aer liber, Monica fiind nevoita sa suporte frigul de afara imbracata doar intr-un minuscul costum de baie, creat de Catalin Botezatu.

Monica va aparea initial imbracata intr-o haina de vulpe neagra, in valoare de 40.000 de euro, creatie a aceluiasi designer, dar pe care o va 'pierde' pret de cateva minute. 'Ne-am gandit ca, de Revelion, sa realizam un duplex Mangalia-Fondi, oras cu care ne vom infrati chiar la miezul noptii.

Astfel ca artistii din Romania vor concerta in Italia in acelasi timp cu cei italieni, aflati la Mangalia', a declarat regizorul Cornel Diaconu, unul dintre organizatori. La Mangalia vor concerta Ramona, Deniz (Turcia), Tony Tomas (Norvegia), Letitia Vitelaru (participanta la Miss Diaspora 2008, din partea Italiei), Rio, Bruno Ferrara (Italia).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.