De-a lungul timpului, Paris a fost asociata deseori, din mai toate privintele, cu papusa Barbie. Constitutia zvelta, garderoba perfecta, parul blond dar si obsesia pentru culoarea roz nu fac exceptie.

Astfel ca nu este nici o surpriza faptul ca ea a dus aceasta pasiune la cel mai inalt nivel, cumparandu-si o masina Bentley Continental GT, refacuta la comanda in culoarea roz.

Cum luxoasa masina nu putea fi decat unicat, Paris a apelat la cunoscuta firma de remodelari de masini din Los Angeles, West Coast Customs, celebra pentru “transformarea” masinilor din show-ul Pimp My Ride.

Vehiculul a fost astfel vopsit cu o nuanta de roz cherry blossom, interiorul fiind refacut aproape in intregime, in acelasi ton. Din noua imagine nu lipsesc initialele lui Paris.

Citeste si:

“Iubesc rozul, asa ca am cerut ca masina mea sa aiba aceeasi culoare. Este atat de draguta, intotdeuna mi-am dorit o masina roz. Cred ca atunci cand esti mica si ai o papusa Barbie, intr-un corvette roz, te gandesti ca ai vrea sa ai o asemenea masina, iar eu sunt o fana Barbie de mult timp" , a explicat Paris motivul pentru care si-a personalizat masina in acest fel.

Datorita culorii neobisnuite a masinii, Hilton este vazuta acum de paparazii mult mai usor, atunci cand merge la cumparaturi prin Los Angeles. Ea a recunoscut ca noua sa masina este remarcabila, asa ca a decis ca geamurile sa fie schimbate cu unele de nuanta protectiva, in asa fel incat paparazii sa nu o imortalizeze atunci cand se afla la volan.

Cat despre planurile de sarbatori, Paris va petrece Craciunul alaturi de familie si rude in Aspen, Colorado, iar seara de Revelion o va prinde in Sydney, alaturi de sora sa.