Gratie averii impresionante, mostenitoarea lantului de hoteluri Hilton isi permite orice capriciu, chiar si acela de a-si cumpara un Bentley de 200 de mii de dolari, pe care l-a personalizat in culoarea roz, relateaza DailyMail

De-a lungul timpului, Paris a fost asociata deseori, din mai toate privintele, cu papusa Barbie. Constitutia zvelta, garderoba perfecta, parul blond dar si obsesia pentru culoarea roz nu fac exceptie.

Astfel ca nu este nici o surpriza faptul ca ea a dus aceasta pasiune la cel mai inalt nivel, cumparandu-si o masina Bentley Continental GT, refacuta la comanda in culoarea roz.

Cum luxoasa masina nu putea fi decat unicat, Paris a apelat la cunoscuta firma de remodelari de masini din Los Angeles, West Coast Customs, celebra pentru “transformarea” masinilor din show-ul Pimp My Ride.

Vehiculul a fost astfel vopsit cu o nuanta de roz cherry blossom, interiorul fiind refacut aproape in intregime, in acelasi ton. Din noua imagine nu lipsesc initialele lui Paris.

“Iubesc rozul, asa ca am cerut ca masina mea sa aiba aceeasi culoare. Este atat de draguta, intotdeuna mi-am dorit o masina roz. Cred ca atunci cand esti mica si ai o papusa Barbie, intr-un corvette roz, te gandesti ca ai vrea sa ai o asemenea masina, iar eu sunt o fana Barbie de mult timp" , a explicat Paris motivul pentru care si-a personalizat masina in acest fel.

Datorita culorii neobisnuite a masinii, Hilton este vazuta acum de paparazii mult mai usor, atunci cand merge la cumparaturi prin Los Angeles. Ea a recunoscut ca noua sa masina este remarcabila, asa ca a decis ca geamurile sa fie schimbate cu unele de nuanta protectiva, in asa fel incat paparazii sa nu o imortalizeze atunci cand se afla la volan.

Cat despre planurile de sarbatori, Paris va petrece Craciunul alaturi de familie si rude in Aspen, Colorado, iar seara de Revelion o va prinde in Sydney, alaturi de sora sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.