Miliardarul Dan Nicorescu a facut o pasiune pentru Simona Sensual, incercand cu orice ocazie sa fie in preajma ei si sa ii vorbeasca. Profitand ca a intalnit-o la un restaurant din Herastrau, acesta a vrut sa-i daruiasca mai multe parfumuri pe care le avea cu el, dar blonda a refuzat sa le primeasca si a plecat grabita. Insistent, omul de afaceri a alergat dupa ea prin parcare, rugand-o, fara succes, sa ii accepte cadoul.
Simona Sensual continua sa faca victime printre barbati, chiar daca, de curand, a anuntat ca a acceptat cererea in casatorie a iubitului ei, Nicu Maharu.

Unul dintre curtezanii blondei este nimeni altul decat miliardarul Dan Nicorescu. Potrivit unor surse neoficiale din anturajul acestuia, omul de afaceri a facut o adevarata pasiune pentru Simona. Din dorinta de a fi mai mereu in preajma ei, Nicorescu frecventeaza de cateva zile locurile in care obisnuieste sa vina si vedeta si cauta orice prilej de se aseza cat mai aproape de masa ei si de a intra in vorba cu ea.

Din pacate pentru omul de afaceri, blonda nu pare prea receptiva la avansurile lui, ignorand mai toate manevrele acestuia de invaluire. Conform informatiilor noastre, unul dintre localurile frecventate de Nicorescu in speranta ca se va intalni cu blonda este cafeneaua Pascucci din Dorobanti, unde aceasta iese uneori.

"Cand a venit ea (n.r. - Simona) cu amicii ei, Nicorescu s-a asezat imediat la o masa invecinata si a salutat-o. "


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.