Mama miliardarului Irinel Columbeanu a fost inmormantata ieri la cimintirul Ghencea Militar, funeraliile desfasurandu-se intr-un cadru restrans.
In timp ce familia o conducea pe ultimul drum pe Georgeta Columbeanu, la fabrica miliardarului din Tg. Carbunesti angajatii protestau, pentru ca nu si-au primit salariile pe ultimele trei luni.

Oamenii spun ca nu le pasa ca patronul isi ingroapa mama, cand acasa le mor copiii de foame.

Georgeta Columbeanu, care avea 76 de ani si a decedat saptamana trecuta in spital, a fost condusa pe ultimul drum de sotul acesteia, Ion Columbeanu, alaturi de care s-au aflat Irinel si Monica, precum si prietenii apropiati.

Imbracata in negru, Monica a stat tot timpul inmormantarii alaturi de sot si de socrul ei, incurajandu-i. Vizibil marcat de pierderea suferita, pe fata lui Irinel Columbeanu se puteau vedea lacrimi discrete, insa pe toata durata funeraliilor miliardarul a avut o atitudine sobra.

In momentul in care sicriul a fost coborat in groapa, Irinel, tatal sau si Monica si-au luat un ultim ramas-bun de la Georgeta Columbeanu, dupa care au primit condoleantele de la prietenii apropiati prezenti la funeralii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.