Judecand dupa declaratiile apropiatiilor dar si dupa fotografiile paparazzilor, se pare ca artista a castigat lupta cu drogurile, intruchipand, mai nou, o persoana sanatoasa, pe timpul unei vacante la soare in Santa Lucia, Caraibe.

In prezent, starul urmeaza un tratament la o clinica din Londra, pe care l-a inceput in urma unei supradoze.

Si dupa cum ea insasi ne arata, perioada de “rehab” pe care cantareata o refuza in mod categoric, si in versuri, are un efect pozitiv asupra ei.

Amy nu numai ca a castigat in greutate in ultima luna, dar este si plina de viata, aratandu-si bucuroasa noile forme.

Mai mult, cantareata in varsta de 25 de ani urmeaza sedinte de fitness, cateva ore pe zi, cu un antrenor personal.

Citeste si:

Potrivit acestuia, vedeta este entuziasmata de noul program si prefera sesiunile de bicicleta si greutati.

Chiar si mama acesteia da asigurari in privinta starii de bine a cantaretei. Aceasta a declarat ca Amy se odihneste si se hraneste bine, dar si faptul ca nu mai consuma droguri.

Sotul cantaretei, Blake Fielder in varsta de 26 de ani, a fost de asemenea internat la un centru de reabilitare, el fiind obligat la tratament ca urmare a termenilor unei sentinte de 27 de luni de detentie. Ulterior insa, “a picat” un test narcotic, care a aratat ca a consumat droguri in continuare, motiv pentru care este din nou la inchisoare, unde ar putea sta pana in 2010. Acesta a dezvaluit recent ca este responsabil de faptul ca Amy a cazut in patima drogurilor. Povestind despre perioada in care se drogau impreuna cu cocaina, Blake a marturisit ca s-a simtit atat de vinovat, incat a fost pe punctul de a se sinucide.

FOTO: NEWS OF THE WORLD