Cantareata britanica a hotarat sa plece intr-o binemeritata vacanta in Caraibe, unde a avut grija sa se bronzeze fara dungi.
Cantareata britanica Amy Winehouse pare ca s-a hotarat sa dea uitarii zilele petrecute in cluburi, precum si obiceiul de a bea si a se droga non-stop. Conform unor surse din imediata apropiere a vedetei, aceasta a inteles ca mariajul cu producatorul Blake Fielder-Civil a fost o greseala, iar acum isi doreste din tot sufletul sa isi revina.

Astfel, odata incheiata sederea intr-un spital londonez unde a fost internata pentru ca a combinat haotic mai multe tipuri de medicamente, Amy a plecat intr-o binemeritata vacanta in Caraibe. Astfel, timp de cateva zile, cantareata s-a bucurat de soarele fierbinte din insula Santa Lucia, a facut plaja si a inotat. Spre bucuria ziaristilor dornici de fotografii inedite cu vedeta, Winehouse a renuntat la sutien de cateva ori, astfel ca a fost suprinsa cu sanii la vedere.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.