Finantatorul lui CFR Cluj este hotarat sa se desparta de Kinga, femeia alaturi de care a petrecut ultimele doua decenii.

Finalul de an aduce inca o criza la Cluj. Dupa cea financiara si cea legata de numirea noului antrenor, patronul lui CFR, Arpad Paszkany, este foarte aproape de a pune capat casniciei cu femeia pe care o cunoaste inca din anii liceului.

Se pare ca Arpi are deja o alta relatie, si este decis sa divorteze de sotia sa, Kinga. Cei doi au fost colegi, la Liceul de Matematica-Fizica din Cluj, si la scurt timp s-au indragostit unul de celalalt. De atunci, au trecut aproape douazeci de ani, dar timpul a erodat relatia dintre ei, iar anul 2009 va aduce inevitabil si divortul, sustin surse apropiate celor doi.

"Era un tip atent si fidel. Formau un cuplu foarte frumos", isi aminteau, in urma cu ceva timp, colegii de clasa ai lui Arpi, cel care va incepe si actiunea in instanta. Averea finantatorului lui CFR Cluj este estimata la aproximativ 100 de milioane de euro iar, dupa divort, Kinga s-ar putea consola cu o suma frumusica rezultata in urma partajului. In final, cea care va pierde cel mai mult din cauza acestei despartiri va fi echipa campioana, care si-ar putea vedea diminuat bugetul pe anul viitor.

Un caz similar care s-a petrecut de curand in lumea fotbalului l-a avut in prim-plan pe Roman Abramovici. Patronul lui Chelsea a pierdut nu mai putin de patru miliarde de euro, in urma divortului de sotia sa, Irina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.