Sambata dimineata, Ionut Dolanescu si Doina au devenit sot si sotie la Primaria Sectorului 2. Cununia civila s-a desfasurat in prezenta familiei si prietenilor cantaretului, violonista nefiind "reprezentata" de niciuna dintre rudele de la Chisinau.

Fiul rapsodului Ion Dolanescu este din nou barbat insurat. Cantaretul a devenit tata in urma cu doua luni, ceea ce l-a determinat sa-si oficializeze relatia cu Doina, femeia care i-a adus pe lume un baietel. In momentul in care au decis sa fie impreuna, cei doi erau atat de indragostiti, incat au ignorat faptul ca amandoi erau casatoriti.

Doina si-a parasit sotul, lasandu-l pe acesta in Chisinau suspinand dupa ea, iar Ionut a rugat-o pe Maria Ciobanu sa-l primeasca in casa ei cu noua lui iubire, si a decis sa-i lase apartamentul din Drumul Taberei, Marianei, prima lui sotie.

Cununia civila a lui Ionut cu Doina a avut loc la ora 11.00, la Primaria Sectorului 2, iar invitati de onoare au fost parintii mirelui - Ion Dolanescu si Maria Ciobanu, care, de dragul baiatului lor, au trecut peste toate neintelegerile pe care le-au avut in decursul timpului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.