Acestea pregatesc tot felul de specialitati pentru cei dragi, ajutåndu-se, dupa caz, de sfaturile mamelor sau de cartile de bucate.

Oana Lis va petrece Carciunul la un restaurant mexican, insa acest lucru nu o va impiedica sa gateasca bucate delicioase pentru urmatoarele zile. “Am hotarat cu Vio ca de Craciun sa luam masa la un restaurant mexican foarte drag noua. In ziua de ajun va veni o prietena la noi acasa care ma va ajuta sa prepar cozonaci traditionali, cu nuca si cacao.

Meniul va mai cuprinde si toba, lebar, caltabos si carnati pe care le-am luat deja de la bunica mea. Sunt innebunita dupa aceste specialitati, asa ca nu au cum sa lipseasca de pe masa tocmai in perioada aceasta a anului”, a declarat Oana pentru “Gardianul”.

Citeste si:

Andreia de la Trident va renunta la hainele de firma cel putin pentru o zi, in favoarea sortului de bucatarie. “De Craciun voi merge la parintii mei, la Campia Turzii, si o voi ajuta pe mama sa gateasca. Pe langa traditionalele sarmale si cozonaci, vom face si cateva castroane de piftie.

Nu avem nevoie decat de carne de porc, apa, usturoi si cateva condimente si va iesi o racitura, asa cum se spune la noi, extrem de delicioasa. Bineinteles, de pe masa nu va lipsi nici salata boeuf, pe care o prepar cu muraturi, morcovi fierti si cartofi, mazare, piept de pui si maioneza”, ne-a declarat cantareata.