Celebrul actor de comedie incanta inca o data publicul cu o idee nastrusnica. In cadrul emisiunii “Late Show”, acesta a prezentat live un top 10 al lucrurilor pe care nu le-ar refuza niciodata, insa nu le-a dezvaluit oricum, ci din jacuzzi, alaturi de cunoscutul om de televiziune Larry King

Jim Carrey a acceptat invitatia lui David Letterman, gazda show-ului, profitand de ocazie pentru a-si promova noul film, “Yes Man”.

Judecand dupa recenzii, atat ideea clipului, cat si lista faptelor pentru care raspunsul va fi intotdeauana DA, pot fi chiar mai comice decat noul film al lui Carrey.

Iata si topul ce a starnit amuzamentul publicului:

10. Jim Carrey ar accepta sa se dea drept un irakian, pentru a arunca cu pantofi in George Bush.

9. Sa urmareasca pe Youtube clipuri cu barbati care sunt loviti in zonele intime.

8. Ar accepta cu placere dorinta unui fan de a-l imbratisa, insa persoana respectiva sa nu fie un barbat.

7. Sa foloseasca piperul...in anumite situatii.

6. Daca David Letterman, beat fiind, ar vrea sa-l urmareasca in timp ce isi face baie, actorul i-ar permite.

5. Va accepta intotdeauna, pentru oricine, sa spuna celebra si neobosita fraza “All-Righty, Then”.


4. Nu ar refuza niciodata sexul cu o chelnerita de la marginea orasului, grasa.

3. Ar accepta sa ii fie folosita imaginea in deal-uri de sponsorizari profitabile.

2. Ar raspunde cu siguranta afirmativ la intrebare: “Esti Jim Carrey? Cel mai talentat, comic si sexy barbat din Hollywood?”, urmata de oferta: “Ce pot face pentru a-ti fi pe plac?”

1. Da pentru: Este timpul unei bai inspumate cu Larry King

In “Yes Man”, Jim Carrey revine in lumina reflectoarelor cu rolul lui Carl Allen, un barbat care se obisnuieste sa refuze orice, bineinteles folosind cuvantul NU. Aceasta situatia dureaza pana in momentul in care Carl hotaraste sa ceara ajutor. Astfel, se inscrie intr-un program special, care presupune sa accepte orice provocare, mai exact, sa spuna “DA” la absolut orice, de unde si ideea topului lui Jim Carrey.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.